Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ur det politiska akvariet

Wednesday, August 25, 2010

Ur det politiska akvariet

Jag tänker inte kolla på alla dessa debatter som är dagarna i ända eftersom de sänds på SVT... men jag ska försöka ha lite koll genom pressen... och kanske kommer jag fram till vilket parti jag ska rösta på.

Igår fick partiledarna ge varit löfte i ekonomidebatten. Moderaterna vill ha obligatorisk a-kassa och Sossarna vill ha graits entré till museum. Jag har debatterat kulturens betydelse förr och jag tycker faktiskt att det är viktigt, men det kan väl inte vara topprioritering vad gäller ekonomi? det känns väldigt flummigt på den rödgröna sidan nu. Lägg till detta till clownerna på äldreboenden och butler på t-banan och det känns som vi är i nåt jäkla Underland där små flickor springer omkring med korkskruvar och stora polkagrisklubbor.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: