Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Flygplandsmaten

Tuesday, August 17, 2010

Flygplandsmaten

Aftonbladet spelar vidare på historien och vårdens dåliga mat och går nu över på flygplansmaten. De har samlat ihop några läsarbilder till ett bildspel för att visa hur äckligt det är. Har ni flugit på länge? Den kanske inte är den mest näringsriktiga, men den smakar faktiskt helt ok. Nu för tiden är den förpackat i små café-lådor och ser riktigt fräsch ut.

Annat var det förr... Fy, va äckligt det var. När jag var mindre och vi flög vägrade jag äta nåt på åttatimmarsresan till USA. Max en macka... och nötterna såklart. Man mådde illa bara maten började värmas och doften spred sig i planet.

Men sen är det väl så att man får det man betalar för. Väljer man att flyga med nåt sketet lågprisflyg kan man väl inte räkna med en exklusiv middag direkt, men på de flesta flygbolag serveras faktiskt fullt ätbar och fräsch mat. Sluta klaga nu!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: