Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Matlåda

Sunday, August 08, 2010

Matlåda

Ytterligare ett själ till ångest. Fy, vad jag hatar att göra, äta och diska matlådor. För att underlätta lite såhär i början av jobbhösten bestämde jag mig för ett matlådekok... sånt som jag brukar ha på vintern. Det blev inte mindre än elva matlådor. Fem med spagetti och köttfärssås, två med tonfisk, purjo och paprikaröra med quinoa och fyra med spenat och fetaostgratäng. Inte illa. Jag har dessutom lagt fram kantareller tills ikväll när jag tänkte festa till med kantarellmackor. Utav det som blir över blir det en till matlåda tillsammans med en quornfilé. Nu behöver jag inte tänka på det nå mer denna vecka i alla fall.

Jag har en ny plan nu förstår ni. Jag har provat allt förr, men jag tänker inte ge upp kampen mot ett normalt ätande som magen klarar av. Nu blir det frukost hemma igen. Det är för länge att vänta från 4.30 till 8.15 utan att äta. Istället delar jag på'n. Gröt eller yogurt hemma och sen en macka till mellis. Lunch är jag bra på. Kanske lite mer ris/pasta/potät för att ha mer energi till träningen. Mellis med frukt innan träning och nu till det allra största. Efter träning ska jag direkt äta. Inte hålla på att mesa och vänta för jag kommer helt enkelt inte bli hungrig då. Nä, mat direkt och med betoning på mat. Inga mackor och ingen yogurt. Det får bli enbart på frukost. Mat med allt man kan behöva efter ett träningspass.

Ska bli otroligt spännande att se hur länge jag klarar det denna gången och om denna variant kan få min mage att må bättre.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: