Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Livingroom make over

Saturday, August 14, 2010

Livingroom make over

Efter fiaskot med kantarellerna fick jag för mig att dra till Marieberg och kolla efter lite fint till mitt vardagsrum så blev så fint när jag städade och ändrade om lite. Passade på nu när jag kunde låna HellSaab. Det blev ett spring fram och tillbaka mellan Indiska och Lagerhaus. Bägge ställena hade kuddar och ljuslyktor jag ville ha, men jag fick inte riktigt klart för mig om de matchade så där sprang jag fram och tillbaka flera gånger. Eftersom Indiskas kuddar är bra mycket dyrare nöjde jag mig till sist med två från Lagerhaus... en rosa i sammet och en rosa i manchester. På Indiska köpte jag fyra ljuslyktor, två i rosa och två i grönt. Nu i efterhand skulle jag köpt en kudde till för det ser lite lamt ut med bara två, men det kanske får bli i mon. Eftersom jag hade röd matta som jag för länge sedan tröttnat på åkte jag även till Rusta och köpte mig en svart matta... skitfin... en sån med fransar över hela eller vad man ska kalla det. Kort kommer i mon för jag orkar inte just nu.

Efter jag kommit hem och slängt upp allt det nya satte jag på mig hörlurarna och ryggan och vandrade bort till ICA Maxi. Det var riktigt jobbigt i värmen (28 i skuggan)... speciellt hemvägen med fylld rygga.
Jag har bara en CD kvar på min ljudbok nu så jag måste hitta en ny. "Den farliga leken" av Mari Ljungstedt visade sig vara riktigt bra faktiskt. Och att gå med ljudbok är helt underbart har jag kommit på. Avslappnande på nåt sätt. Det ska jag fortsätta med.


Just nu sitter jag och kollar på MTV... kanalen som en gång i tiden spelade musik ni vet. Nu är det banne mig endast musik en stund på morgonen och sen överfylls kanelen med skitserier och trams. Dock hamnade jag mitt i ett ganska intressant program, True Life, idag om cancersjuka ungdomar. Och som vanligt är lördagskvällar inte nån höjdare på TV så varför inte.

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Mari said...

Ryamatta menar du?? Trist att det inte blev några kantareller...