Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ur det politiska akvariet: Den rödgröna ravinen

Tuesday, August 31, 2010

Ur det politiska akvariet: Den rödgröna ravinen

Aftonbladet/United minds visar i sin senaste mätning att stödet för Sossarna rasat till 27, 3 procent. Lägre än nånsin. Internt verkar det finnas en besvikelse och till och med Göran P yttrar sig om fördärvet av sitt gamla parti. Mona gäspar och det kan hon ju fortsätta göra och se vart det tar henne.


Och seriöst. Vad har Sossarna och de rödgröna att komma med? Tycka vad man tycka vill om alliansen, men därifrån hör man i alla fall hur de vill förändra och förbättra Sverige. Om de vill göra det på rätt sätt är ju en annan femma. Från Mona och de tomtefärgades håll hör man förslag om clowner och betjänter på tunnelbanan... det och en massa miljö. Om Mona ska ha en chans bör hon och de hennes rycka upp sig. Idag ges de chansen när de presenterar sitt valmanifest. Men efter att ha spånat igenom det som publiceras ser jag inget nytt, inget som känns lockande och nyskapande. Bara en massa tjafs som hittills inte lett vårt land nånstans.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: