Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Klippt och skuren

Thursday, August 19, 2010

Klippt och skuren

Jaha, då är man nyklippt då. Det blev en lugg. Jag är nöjd hittills, men jag måste ju tvätta det först för att veta säkert.

Celiè är en alldeles underbar människa... det har jag sagt förr. Hon talar helt och hållet oavbrutet. Nu hade hon varit på festivaler i somras och gjort en stor tatuering. Hon påminner mig extremt mycket om mig själv i den åldern. Längtar faktiskt tillbaka när jag hör hennes entusiasm över livet.


I morse när jag rotade i mitt skafferi hittade jag mitt proteinpulver som jag faktiskt trodde var slut. Det visade sig att jag inte hällt upp hela påsen i burken jag hade det i och faktiskt hade kvar. Dock gick det ut i april och det blev bara klumpar av det när jag försökte blanda mig en drink. Därför gick jag förbi Vibhälsan på vägen hem. Det är det enda stället istan jag vet har Strengths Whey, vilket är det absolut godaste jag smakat i alla fall. Jag ville ha Banan-Choklad, men den kom inte hem fören nästa vecka, så det fick bli Jordgubb-vanilj så länge. Luktar helt ljuvligt och jag ser fram emot en drink efter träningen som jag ska ta tag i prick nu!


Image and video hosting by TinyPic

5 comments:

CiBag said...

Vad fin du blev i din nya frisyr :)

Christian said...

det blev ju fint, du ser ut som en buspojk i en 40talsbuskis hahaha :D. 1-0 ;)

Hannastacia said...

Tack Cicci... och Bäjb I guess (?)

Christian said...

japp, jag skojar ju bara :D

Hannastacia said...

Åfan :D