Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Valet närmar sig.

Tuesday, August 24, 2010

Valet närmar sig.

Snart är det dax för de där jäkla valet. Var är min röstsedel? Jag vill iväg och få det gjort. Jag vet inte vad jag ska rösta på, men en sak är ju säker... det blir inte rödgrönt. Vinner Sossarna vet jag inte vad jag gör. Det är äckligt lika vad jag förstår.

Alliansen vill ha ny miljöbilspremie, satsa på företagen, få ordning på skolan m.m. De rödgröna vill ha butler på tunnelbanan och clowner på ålderdomshem.... ja, ni hör ju!

Varför kan man inte rösta online? Vore det inte läge för det nu när allt annat går att göra via datorn. Nån slags variant som med deklaration borde väl funka. Det känns såååå ute att behöva ta med sig ett papper och gå till en vallokal.

Förresten... Finland avbryter sin massvaccination mot svininfluensan efter alla anmälningar om fall av narkolepsi. Det kan jag förstå... men varför massvaccinerar de nu? Jag har då inte sett nåt larm om nån ny våg, har ni?


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Jah Hollis said...

De har ju haft några år på sig att "få ordning på skolan" nu. Allt Björklund har gjort är att trampa i klaveret gång på gång. Hela lärarkåren fördömer hans ständiga felsteg. Ändå finns det folk som är beredda att rösta på honom. Helt obegripligt.

Hannastacia said...

Men seriöst... clowner?