Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Karl Johan XIV fick make over

Saturday, August 21, 2010

Karl Johan XIV fick make over


Efter att ha blitt skurad förra veckan för första gången sedan 1919, bestämde sig några "lustiga" individer att ge Karl Johan XIV lite utsmyckning inför konungens besök i vår stad.

Man kan ju i alla fall tänka sig att utsmyckningen gjordes just nu eftersom kungen kom på besök, men vad de egentligen menar med budskapet hajar i alla fall inte jag, för jag antar de syftar på nåt speciellt.

Det regnade på kungen och hans familj... och alla de tusentals dårar som gav sig upp för att kolla på honom. Den stele kungen inledde tydligen med att göra narr av sig själv:

– Äntligen kan jag inleda med att säga "kära Örebroare", skämtade kung Carl Gustaf.


Vickan och Daniel fjäskade rejält genom att gå fram och skaka hand med folk. Detta var tydligen Daniels första officiella framträdande och han fick godkänt. Ja, herrejisses, vilket såhej över att en familj kommer till stan bara för att de råkar bära samma namn som nån snubbe som bodde på slottet för 200 år sedan. Skönt att det är över.

Visste ni förresten att personalparkeringen på USÖ (sjukhuset) varit stängd idag för att kungens hästar skulle stå där? Vansinne!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: