Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Knock on wood

Saturday, August 14, 2010

Knock on wood

Just nu spelas "All the things you said" med T.A.T.U på MTV. Minns ni de två små ryskorna som gjorde karriär med skrikiga röster och ett låssasförhållande? Jösses vad viss musik kan ta en tillbaka. Nästan lite läskigt. Det är vissa låtar speciellt. T.ex har jag en låt med Debbie Gibson (av alla männsikor) som ger mig en otroligt klar bild om hur jag sitter på vår veranda i Kumla som liten flicka. Det är ganska mycket saxofon i den låten och killen jag var förälskad i spelade saxofon. Jag och min kompis Johanna var övertygade om att han skulle tycka vi var coola om vi lyssnade på saxofon och därför satt vi där med min lilla portabla kassettspelare. Haha, those were the days.

Normalt sätt är jag inget stort fan av träprydnader, men jag fullkomligt älskar dessa två. Giraffen har jag ingen aning om vart jag köpt eller när, men katten är ju Åskar som jag fick av älskade Cillan när jag fyllda 25 år. De står normalt inte där i fönstret, utan är strategiskt placerade där för fotografierna.

Vad otroligt skönt det var att vakna upp till en ren och fräsch lägenhet. Mitt vardagsrum ser otroligt stort ut nu när jag flyttade gardinerna och köket blänker. Nu jäklar ska jag hålla det så här fint.

Jag vet inte vad det är med vädret. Alla vädersajter jag kan hitta visar enbart sol eller sol med vita moln hela dagen, men verkligheten är en annan... i alla fall just nu. Det är grått och ser ut att vara på gränsen till att börja småregna. Det tillåter jag bara inte. Jag SKA ut och plocka svamp. Skulle nog behöva gummistövlar. Tänk så många gånger jag varit på väg att köpa mig ett par. Dock har jag hejdat mig varje gång för när kommer jag använda dom? Tillfällen som i dag med svampplockning kommer inte ofta och i övrigt går jag alltid för snabbt för att det ska vara bekvämt med stövlar i gummi och lord knows att jag har skor jag inte använder som tar upp en massa plats i garderoben som egentligen inte finns ändå.

Nä, nu är det dax för det jag längtat efter hela veckan. Ut och springa!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: