Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: OnePiece

Friday, August 20, 2010

OnePiece

Jag tror alla förstår när de ser bilden till vänster att jag bara MÅSTE ha en OnePiece. problemet som jag ser det är att de kostar hutlösa 1300 plus.

Jag söker nu plagiat. Jag vet att jag såg dessa på Cubus när det var som allra varmast i sommar. Jag ville ha en redan då, men det var bara alldeles för varmt för att ens fundera på att köpa en då. Och nu lär de väl inte finnas kvar. Speciellt eftersom jag sett att Kissie, alla småflickor gud har en. De lär ju sålt slut så fort hon la upp första bilden på sin blogg för flera månader sen.

Är den nån som sett dom nån annanstans. Förstå vad härligt att krypa in i en sån om några månader när iskylan är här och försöker tränga in i varenda por på kroppen.

Förresten... jag har träningsvärk idag... i armarna! Det vet jag inte när jag hade sist. Känns lovely! Idag är det äntligen fredag och jag toklängtar efter att ge mig ut och springa i morgon bitti.

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Christian said...

en sån ska pappa ha!! :)

Hannastacia said...

Haha, ja, det finns en del karlar på bilderna. Vi kanske ska slå till och köpa matchande?!