Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kusligt

Sunday, August 08, 2010

Kusligt

Så fort jag är hemma i min egen säng tycks min kropp gå in i jobbmode. Jag vaknade nämligen 4.50 i morse och var redo att ge mig upp och i väg. Som tur var lyckades jag hejda mig och som ända tills nu... 6.50.

Idag har man en del att ta tag i inför höstterminen. Kylskåpet är helt och hållet tomt så en tur till Ekersch är ett måste. Sen tänker jag vara duktig och göra matlådor som jag gjorde förr. Det är ju himla skönt att slippa tänka på i veckorna. Lägenheten är ganska ren, tack och lov. Jag städade ju innan jag åkte. Egentligen borde man väl utnyttja sista dagen till att slappa ordentligt, så jag ska nog försöka hinna med det också. Men först... träna, för nu jällar ska det bli ordning och reda.

Jag ska inte bara göra matlådor till lunchen tänkte jag. För att jag ska kunna börja äta redig mat kvällstid också tror jag färdigt är ett måste. Jag kommer aldrig ha lust att ställa mig och laga mat till mig själv och då kommer yogurten och smörgåsen bli det självklara alternativet. Att det inte funkar med den mängd träning jag planerar och kört förr är ett faktum och nu måste det ändras på det. Man lär sig väl med tiden kanske.

Men nu, innan jag gör ett skit, blir det köffe och morgonsurf.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: