Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Appapap

Friday, August 13, 2010

Appapap

Jag sa ju att de där jäkla vaccinet skulle orsaka trubbel. Nu är det en stackars kille på endast 18 år som misstänks fått narkolepsi. Nu är kopplingen till vaccinet inte mycket mer än den att han började få symtom en månad efter sprutan, men det räcker väl för att misstänka. Läbbigt!

Och när vi är inne på ämnet med influensa kan vi ju diskutera den nya "superbakterien" som nu orsakat sitt första dödsfall. Två svenskar har hittills smittats. Massvaccination på gång igen? Nä! den gubben funkar inte här. Detta är bakterier som snikit åt sig ett enzym som gör den resistent mot antibiotika. Det var väl bara en tidsfråga innan detta hände... och vi kommer se mycket mer av detta framöver. Detta är orsakat av ingen mindre än oss själva och vår överkonsumtion av antibiotika. Tänk på det nästa gång ni ringer vårdcentralen och grinar för att ni är förkylda!

Nu till nåt mycket roligare... nämligen hur jäkla duktig jag är. Nu är hela lyan städad och skiner blank. Jag har tränat ett superbra Pass A och la till stenhård intervallkondition på det. Höll på att stupa i åskvärmen. Efter träning blev det lyxmiddag på varma mackor med paprikakalkon och ananas. Fy sjutton vad det var gott. Jag åt ofta det förr, men nu var det extremt länge sen.

Jag har hittat massor med roliga appar till luren på sistone. Inget man inte kan göra i vilket program som helst på datorn, men på nåt vis är det roligare att göra det direkt i telefon när man tagit en bild.

Efter middagen slängde jag i färg i håret. Jag måste erkänna att jag bara blir sämre och sämre på att färga håret. Själva håret blir ju färgat... det är svårt att misslyckas med svart, men för varje gång jag gör det får jag mer och mer färg i ansiktet och på kroppen som jag sedan får flå mig själv för att få bort. Det mesta gick bort tack och lov. Nu återstår bara att torka skiten och sen är jag fan klar för kvällen. Då dyker jag ner i soffan med min godispåse som jag unnar mig för att jag varit så duktig.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: