Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Drömmer om nytt hem

Monday, August 23, 2010

Drömmer om nytt hem


Jag är långt ifrån den typiska Hemnet-junkien men jag kollar då och då vad som finns i Värnamo. Jag tror mig nu ha hittat det perfekta huset... ett radhus. På utsidan är det inte direkt vackert, men området är vackert och ligger precis där Bäjb bor idag... på vackra Karlsdal. Ett stenkast till Apladalen, ett annat till Osudden och ett tredje till stan.


Större delen av huset ser nyrenoverat ut. Detta är den underbara hallen med trappen till övervåningen.

På övervåningen finns ett stort vardagsrum och ett sovrum.

Ett stort vitt kök och ett sprojtans snyggt badrum

En liten alldeles lagom uteplats utan en massa gräs att klippa. Det finns tillräckligt med gräs runtomkring.

Jag är alldeles förälskad! Och kostnaden då? Jo, räknar man på det blir månadskostnaden 5200 inklusive värme, vatten och sånt och det är banne mig bara 800 kronor mer än vad jag betalar idag. Det är ju helt otroligt! ❤

Jag är övertygad om att detta vore det perfekta första huset för mig och Bäjb. Jag har velat flytta länge nu... på sistone mer än nånsin. Jag orkar inte ha det så här. Jag vill ha ett normalt vardagsliv med min kille... inte 30 mil ifrån min kille.

Att flytta till lilla Värnamo känns inte alls läbbigt längre. Jag är klar med Örebro och jag har nog varit det längre än vad jag vågat erkänna själv. Förutom min älskade mamma (som jag vill ta med mig) har jag inget kvar här. Kompisarna är i Göteborg och Värnamo. Jobbet är inte så jäkla kul längre. Krogsvängen är jag färdig med. Och framförallt har jag ju Bäjb i Värnamo något som väger tyngst.

För inte alls länge sen pratade jag ju om Göteborg, men jag har inte alls lust med det mera. Jag känner att jag inte skulle orka med en storstad. Örebro är max och en liten lugn stad som Värnamo lockar otroligt.

Det skulle betyda så mycket för mig att kunna vakna bredvid min Bäjb varje morgon. Att få en godnattpuss varje kväll. Att kunna hitta på saker tillsammans precis när man vill. Att slippa planera resor och stressa med tåg.

Å, snälla låt det bli av snart!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: