Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jag är en sopa

Wednesday, August 11, 2010

Jag är en sopa

Jag hade precis tagit på mig träningskläderna och mina hörlurar och var på väg mot dörren när jag hörde hur det mullrade ute. Jag gick som tur var bort till balkongen och tittade ut och där fullkomligt öste regnet ner. Darn... jag hade ju tänkt ta den långpromenad som inte blev av igår. Istället blev det Pass C och det gick ju lika bra det, men det hade varit skönt att komma ut en sväng. Nu mullrar både regn och åska.

Jag har ett problem. Sopor. Jag har ju tidigare berättat att de tog bort soptunnorna här ute och byggde soprum vid huset framför. Det inne bär att jag måste gå runt huset och åt fel håll. Jag blev därför överlycklig när jag upptäckte att huset på snedden som jag går förbi på vägen till jobbet hade fått en alfalterad bit där de ställt soptunnor. Lätt som en plätt att ta med sig soporna varje morgon när jag gick till jobbet. Nu har de dock byggt ett jäkla hus där! Med nyckel såklart som inte jag har. De enda "fria" tunnorna kvar står nu på baksidan och det funkar ju bra om jag ska ut och springa eller gå, men nu när det bara regnar funkar ju inte det. Detta leder till ett sopberg i hallen. Varje gång jag går ut tänker jag att jag ska ta dom nästa gång, men det blir inte av då heller. Nu står tre påsar där och irriterar mig.

Andra har löst problemet med att börja ställa soporna i trapphuset. Det gör mig vansinnig. Är man så lat som jag med att ta ut soporna får man fan lida för det själv och inte stinka ner hela trappen. Och vafan är det de slänger som stinker så. Här luktar inget konstigt... för det borde jag väl känt när jag varit borta och kom hem.

På tal om sopor har vi även problem på jobbet. Nåt är galet i sopnedkastet så att det inte går att slänga ner nåt där. Sommar tider gör reparationstiden lång och så länge får vi slänga sopsäckarna på en vagn i hisshallen. Nu vill jag påpeka att detta är ett sjukhus och våra sopsäckar... säkert 10 om dagen innehåller inget som luktar liljekonvalj. Hoppas de skyndar på.

Vad gäller mina sopor har jag inget annat val än att ta med dom i mon för nu har jag rensat kylling och DET luktar inte gott om det får ligga och dra till sig.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: