Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kavlat upp ärmarna

Saturday, August 21, 2010

Kavlat upp ärmarna

Minns ni att jag klagat på att en granne ställt ut sopor i trappen? Minns ni att jag gnällt på att tvättstugan ser ut som skit. Jag kan lägga till en sak... en barnvagn som står tvärs över entrén varenda dag.

Förut när jag gick ut kastades jag nästan tillbaka in i lägenheten av stanken i trapphuset. Det var bland det vidrigaste jag känt. Jag går ner och utanför dörren i lägenheten längst ner till höger står ett berg av sopor. I alla fall 5 påsar. Jag kollade närmare och inser till min förskräckelse att det ligger bäbisblöjor däri!

Det är utanför denna dörr det stått sopor förut, men jag har aldrig förstått att det är där idioterna som fått barn bor. Jag har hört bäbisen skrika och jag har ju fattat att den är ny eftersom det helt plötsligt dykt upp en jävla barnvagn i trapphuset. Inget om det, speciellt inte första veckan då den stod prydligt ihopfälld under brevlådorna. Jag trodde det var nån som hade besök över sommaren bara, men sen har det gått utför. Nu står den på olika ställen varje dag. Ibland rakt innanför dörren och det ser ut som nån slitit ut grejerna och bara lämnat den där i alla hast.


Tvättstugan ser allt som oftast ut som skit och det ligger bäbiskläder och skräp överallt. Nu kan vi alltså konstatera att det är samma människor som är skyldiga till allt skit i denna trapp på sistone. Vad jag vet finns inga andra bäbisar i trappen så saken är ju ganska biff.

Fattar man inte att sopor med mat och bäbisskit stinker? Är inte det anledningen till att man ställer det utanför dörren och inte har det kvar inne? Vad får en att tycka det är ok att det stinker i trappen istället? IDIOTER!

Under min tur på staden funderade jag ut åtskilliga arga kommentarer att skriva på den lapp jag tänkte sätta upp ovanför sophögen, men när jag kom tillbaka var den borta. Tyvärr för jag hade verkligen sett fram emot att va grinig tjötkärring. Men jag lär nog få chansen igen.

Nu är jag riktigt jäkla trött på att vara inomhus och inte göra nånting. Känner mig inte ett dugg bättre, men inte direkt sämre heller, så jag snörar på mig gympadojsen och ger mig ut på en lugn promenad. Ska nog bort till BIVA och ta lite foton på men Cheva Sparks.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: