Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Veckans nav

Wednesday, August 18, 2010

Veckans nav

Äntligen har vi nått veckans mitt. Jag förstår inte att det känns som om dagarna går så otroligt sakta. Fram tills jag kommer hem efter jobbet alltså... sen går det fort som fäään.

Coola Vic, 78 år, älskar berg- och dalbana (Jack Kaninen i Keenywood, Pittsburgh speciellt) och måste väl ha satt rekord med sina 90 turer på en dag – i fem timmar i sträck.

Jaha, vad har denna dag att bjuda på då? Grått och regnigt väder kan jag ju konstatera direkt. Sen några timmar i telefonrådgivningen och på mottagningen. Eftermiddagen ska jag liksom måndag och tisdag läsa journaler och försöka ta igen en del av det jag kommit efter med i sommar. Låter skitkul eller hur?

Jag längtar efter min långpromenad i eftermiddag då jag ska börja på en ny ljudbok av Mari Jungstedt. Har två nya i mobilen och har inte bestämt vilken jag ska börja med.


Det gör mig ingenting att det är grått och så, men man kan ju hoppas att det inte spöregnar när jag ska gå... det blir så blött då.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: