Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hösten knackar på

Tuesday, August 17, 2010

Hösten knackar på

Jösses hörni! Det är alldeles kolsvart ute! Nu är det höst på riktigt! Väderkartan för dagen ser helt förskräcklig ut. Usch, jag är inte redo för detta än. Inte på långa vägar.

Turen vände ganska snart jag kommit i sängen. Vaknat av och an hela natten och haft riktigt ont. Som tur är hade jag varit förberedd med värktabletter på bordet bredvid så det var bara att stoppa i sig. Har fortfarande ont, men jag tror det värsta gett sig. Dock gjorde värken att jag steg upp nu 4.23 trots att jag med största säkerhet jade kunnat somna om i dag om allt hade varit normalt. Jag är skittrött, men det är väl mörkret antar jag. Jag kanske skulle ta mig till hälsokosten idag och köpa på mig lite nya D-pearls så man inte säckar ihop totalt när höstmörkret lägger sig mer och mer över landet.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: