Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sätt botboja på Victoria och Daniel

Saturday, August 21, 2010

Sätt botboja på Victoria och Daniel

Eftersom kungen kommer till stan och så även Vickan och Daniel måste jag bara kommentera detta med att deras bröllopsresa skulle vara en muta. Eller inte en muta för det är ju vad man kommit fram till nu. Det skulle ha vart det... solklart, men dessa två innefattas inte av den lagen.

Nu har jag kungafamiljen ingen som helst makt idag, så jag vet inte riktigt vad denne Bertil Hult skulle kunna muta sig till. Dessutom är han väl svensk och han har därför inget land som skulle kunna gynnas genom att vara på god fot med kungahuset. Det skulle vara han själv då, men han verkar ha det ganska bra ändå.

Dock, måste jag väl säga det att om några förutom politiker skulle innefattas av lagen är det väl just kungafamiljen. Att kungafamiljen inte ska innefattas av denna lag är ju inget nytt och det var ju så även när de hade mera makt. Nu ska lagen i alla fall ses över skriver Expressen. Dessutom tycker jag det är fel och onödigt att de som har ska ha mer... Vickan och Daniel hade gott kunnat betala sin resa själva. Pappa kungen fick ju åtskilliga miljoner av oss skattebetalare för detta spektakel och det lär väl blitt en slant över. Om inte kan han ju bara be om mer verkar det som.

Prins Daniel är född i Örebro. I Brickebacken. Fint område? Knappaste va? Bland det sunkigaste i hela stan, men det skrivs det aldrig om när man tar upp ämnet. Sen bodde han här kortare än att han ens kan ha några minnen av det. Men nu skriver tidningen att Daniel kommer "hem" till Örebro. Vore lite skoj om de gjorde ett reportage när Daniel besöker sitt gamla hood, haha, det tror jag inte kungen skulle gilla.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: