Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Söndag ettermeddah at Stacia's

Sunday, August 22, 2010

Söndag ettermeddah at Stacia's

Jag glömde ju berätta. Jag fick 100 kronor häromdagen. Jag vet inte om jag sa det, men för ett tag sedan fick jag ett brev till jobbet från nån statistikbyrå som ville att jag skulle fylla i hur många gånger jag lärt ut självtappning senaste månaden och vilka sorters katetrar jag använt o.s.v. För det skulle man få en present så jag fyllde i utan att ens tänka på vad jag fyllde i och la det på lådan. När kuvertet med presentcheckarna kom hade jag helt glömt av det och det blev ju en glad överraskning. Det står på dom att man kan använda dom till vad som helst utom spel (weird... kunde man inte lika gärna fått en peng då?)

Jag har ju sagt förut vad jag tycker om kuponger och presentcheckar. Nu ligger dessa i min plånbok och jag kommer säkert inte komma ihåg att använda dom innan de går ut. Jag kan bara inte begripa varför man inte kan få rabatten på det kort man drar för att få den. Speciellt på ICA där man får alla personliga rabatter inlagda på kortet.


Efter jag och Emma kom hem från skogen dammsög jag med mina nya påsar. Funkade bra, men det är fan inget sug i dammsugaren sen jag satte på det nya munstycket. Är inte det konstigt... ska munstycket spela nån roll?

Sen har jag gjort matlådor. Broccoligratäng med senapskrutonger... en rätt jag kommer ihåg att mamma gjorde när jag var liten. Nu är det ju så att jag HATAR senap, dock inte i mat och därför var jag ju tvungen att köpa en hel tub bara för att använda en matsked. Nu måste jag alltså hitta på en massa annan mat med senap så den inte bara ligger där och blir gammal. det var rea på köttfärs på ICA så jag slängde ihop några köttfärsbiffar med fetost i också. Mums.

Jag har hunnit med en timmas powerwalk också med den nya ljudboken. Tycker det är lite skumt att lyssna på en ny bok som har samma människor som huvudpersoner och samma uppläsare, men en helt ny story... jag är liksom kvar i den gamla och blandar ihop det lite. Dessutom var ju den förra boken den senaste så personernas liv har ju inte riktigt kommit så långt ännu i denna. Jaja, man kommer väl in i det.

Jag gick förbi BIVA och skulle kolla lite närmre på Chevan, men icke gick det. Den stod ju i mitten på en inhägnad parkering så jag fick beundra på avstånd. Måste ta mig dit när det är öppet så man kan provsitta den också. Livsfarligt... kanske kommer därifrån som bilägarinna.

Nu har jag det tråkigaste kvar. Hårtvätt. Fy, vad jag hatar det. Dock går det ju betydligt mycket snabbare nu när man är nyklippt. Lika bra att ta tag i skiten medan jag fortfarande har lite energi kvar. Till kvällen blir det kantarellmackor trots att vi kom hem tomhänta förut. Jag har ju mormors skörd i frysen :D!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: