Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Är vintern tillbaka?

Sunday, May 01, 2011

Är vintern tillbaka?

Visst solen skiner på en blå himmel, men det är snokallt. Bara 3 grader och en svag nordan. Hua! Jag som tänkt ge mig ut på cykeläventyr idag, men det känns ju inte alls så lockande. Hade ju tänkt mig en härlig varm runda... det kanske får vänta då. Vi får se.

Trodde aldrig jag skulle somna igår. Det spelades dunkadunka från alla håll och kanter i huset. Det jobbiga med att höra grannarna spela musik är ju att man framförallt hör basen och när basen från kanske fyra olika grannar blandas... ja... då blir det lite rörigt. Men jag somnade och jag vaknade 4 med en fruktansvärd mensvärk. JA! ordningen återställd! 1½ vecka sen pga av några sketna tabletter. Trots att jag blev glad över insikten att jag fått mesn, var det ju inte så kul att vakna 4, men jag har haft Ipren liggandes på bordet brevid sängen i en vecka så jag kunde snabbt stoppa i mig dom och lyckades faktiskt somna om.

Vaknade igen 6.43 och fick panik. Har jag försovit mig!?!? Studsade upp ur sängen och hällde kallt vatten i ansiktet för att vakna till innan jag insåg att det var söndag och att jag tacksamt lyckats sova en hel timma minst mer än vad jag brukar.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: