Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Eurovision

Saturday, May 14, 2011

Eurovision


Ska man kolla eller inte?Jag brukar ju försöka kolla för att kunna hänga med i snacket i fikarummet på måndagen efter, men jag blir ju så rastlös efter ett tag. 25 låtar att plåga sig igenom... Vore ju iofs kul att se Saade döda Eurovision-chefen. Jag tycker det låter lite drastiskt att ha ihjäl nån för att man blir uppropad sist, men vad vet jag. Tycker han verkar lite ils överlag den lille parveln. Han attackerar ju Irland enligt Aftonbladet: "De blir vårt förband. Vi är här och visar var skåpet ska stå på ett mer seriöst sätt. Om man jämför våra akter är deras mer improviserat, man måste älska det. Men vårt känns mer proffsigt"

Vad har Saade för chanser då? Jag vet inte om jag håller med Björkman om att Saade utstrålar vuxenhet direkt. Edge och dramatik... tjaaao. Jag vet inte. Det känns inte som Popular är den typen av bidrag det brukar gå bra för i Eurovision, men jag är ju långt ifrån nån expert. Dock brukar jag ju ha ganska bra koll under de svenska tävlingarna.

Jag insåg just att programmet börjar klockan 21.00 vilket gjorde det hela ganska enkelt. Jag kommer ALDRIG orka vara vaken genom hela programmet och därmed skiter jag it. Tänk va enkelt det vart.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: