Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Bitter

Monday, May 30, 2011

Bitter

Jag känner mig bitter idag... Bitter och förbannad och kanske till och med riktigt förbannad. Vad är det med vissa män och deras förbannade stolthet? Fatta att du inte klarar och ta emot den hjälp som erbjuds. Vafan händer om du råkar visa dig lite svag. Ingen dömer dig förutom du själv. Men näää, det är bättre att försöka klara av det själv och låta det gå helt åt helvete. Argh!

Nä, jag måste ignorera min ilska. Jag är ju absolut ingen arg person egentligen. Inte alls, men nu har det gått över gränsen och jag kan inte hjälpa det. Det krävs inte mycket för att kicka igång det och jag är trött på't. Jag måste försöka lägga ner. Ignorera. Inte bry mig så mycket... och bli glad igen.

Kanske jag kan koncentrera mig på att solen och värmen är på väg tillbaka. Och att man snart är ledig i MASSOR med dagar. Lovely minst sagt.


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Anonymous said...

Handlar egentligen inte om män, utan mer om svaga krakar som vill mer dom mäktar med, vissa lever mer på "titeln" chef än vad det verkligheten
betyder