Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kaffe mot cancer

Thursday, May 12, 2011

Kaffe mot cancer

Enligt en ny studie mer än halveras risken att drabbas av den aggressiva typen av bröstcancer om du dricker minst fem koppar kaffe per dag. Drycken tycks skydda mot – förutom vissa former av cancer – demens, parkinson, diabetes och hjärtsjukdomar.Vad det är i kaffet som skyddar mot cancer har forskarna inte lyckats klura ut. En teori är att det finns ämnen i kaffet som minskar cellernas förmåga att dela sig.

Tack och lov att nåt man äter eller dricker gör nåt bra och inte bara orsakar cancer, som det känns som allt gör nu för tiden. Egentligen är det väl inte så konstigt att kaffe ger ett skydd. Kaffet kommer ju från en böna och alla andra bönor är ju så himla bra så varför inte kaffebönan?

Å, så kom regnet... och kanske är det åskan jag hör också? Precis lagom till jag ska åka till jobbet. Typsikt. Ja, nu blir väl alla trädgårdsägare glada i alla fall. Jag tycker inte det varit annat än tjat om regn senaste dagarna. Och så är det ju jämt. Först ska de ha sol och värme, men sen när det är fint några dagar gnälls det efter regn. Och vad händer när regnet väl kommer? Jo, då längtas det efter solen. Aldrig nöjd. Jag skiter fullständigt i regnet och vill bara ha fram solen igen... NU!
Image and video hosting by TinyPic

No comments: