Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Dold agenda

Monday, May 30, 2011

Dold agenda

Adoption i stället för abort. Kvinnor som blir oönskat gravida gör idag abort istället för att föda sitt barn och adoptera bort det eftersom möjligheten inte finns i Sverige idag. Ja, ungefär så säger hon KD.s senaste stjärnskott Gunilla Gomér. Därför vill hon att det ska finnas inhemskt adoptionscentrum.

Ja, det vore ju bra. Fler oönskade barn som behöver hem. Som om det inte fanns tillräckligt av dom här i världen. Vidare säger hon:

Jag jobbar mycket för just de ofödda barnens rätt att få leva. Och det är klart det är bättre att få födas än att inte få födas alls, även om det aldrig är en fördel att växa upp med andra än sina biologiska föräldrar

Klart det finns en dold agenda här. Detta är en anti-abortskämpe som försöker smyga in sin åsikt i politiken. Varför skulle det vara så solklart bättre att födas in i ett oönskat liv än att inte finnas? Vad har hon för belägg för det?

Och varför skulle det vara en fördel att växa upp med sina biologiska föräldrar mot adoptivföräldrar? De kan väl bli prick lika bra föräldrar... eller? Det är väl inte arvsmassan/generna som avgör om en förälder är bra för just det barnet. Det är väl ändå förmågan att ta hans om barnet och göra deras liv till bästa möjliga.

Daniel Pernikliski vars åsikter jag inte alltid (ganska sällan) drar jämt med fick till det denna gång med kommentaren:

”Lösningen måste vara att minska antalet oönskade graviditeter – inte att fullborda dem”

Vidare måste man väl också tänka på den gravida kvinnan här. Inte tror jag (precis som Daniel också skriver) att hon vill genomgå en nio månader lång graviditet bara för att ge bort barnet när det föds. De allra flesta kvinnor tycker antagligen det är jobbigt nog att med abort så varför göra plågan längre? Är det kanske en förhoppning av Gomér att fler ska välja behålla barnet när det väl föds. Många oönskade graviditeter kan vara direkt olämpliga både för barn och kvinna, men det är ok va... så länge det är mamma, pappa, barn och en kärnfamilj av den gamla kristna skolan. Det är så gud menade att det skulle vara and so be it. Sunt förnuft och drägliga liv... nä, det struntar vi i.


Image and video hosting by TinyPic

4 comments:

Anonymous said...

Kan inget annat än att GILLA inlägget!! Bra skrivet

Hannastacia said...

Tack!

Viola said...

Bra skrivet!!

Anonymous said...

Gud är ganska neutral i abortfrågan, något som gått de flesta kristna förbi eftersom de inte bemödat sig att läsa sin egen regelbok.

Gud har även givit exempel på olika familjekonstallationer han tycker är föredömliga. Exempel på de som består av en man och kvinna som älskar varandra och som inte är nära släkt, är få.