Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ingen träning idag, men i morrn...

Monday, May 16, 2011

Ingen träning idag, men i morrn...

Jag skriver upp hur jag tränar. Jag är inte supernoga med tider, tyngder eller kilometer utan det är mest för att få en liten överblick om hur mycket jag tränar... mest för att det inte ska bli för mycket. Jag är expert på att skjuta upp min vilodagar och utan dokumentationen skulle det antagligen inte bli några totala vilodagar alls. Det är sex dagar sedan min senaste vila så det är hög tid. Dessutom har jag planerat att springa lite på Stora Holmen innan jobbet i morgon så det passar ju bra.


Stora holmen ligger precis utanför sjukhuset och det är 1,1 km runt. Jag vet att jag brukar tjata om hur mycket jag ogillar att springa flera varv men 1 km är så pass lite att det blir mer av en utmaning hur många varv man kan springa och hur snabbt. Jag tänkte hinna med minst 5 snabba varv innan jag beger mig upp för en snabbdusch innan jobbet. Jag har redan förberett med handduk i duschrummet och det är värt lite stress för att springa på morgonen istället för på kvällen eftersom det alltid går SÅ mycket bättre då. Dessutom blir man ju så himla pigg efteråt.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: