Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Domedagen är här

Saturday, May 21, 2011

Domedagen är här

Ja, då var det dax. 21/5-2011 - Sista dagen på jorden. Men vi har till klockan 18.00 på oss att göra det bästa av denna vår sista dag. Jag tänkte börja med ett varv runt Osudden och sen blir det golf i Lanna med Bäjb, Potty, Släggan och Benny.

Nu är det väl ingen som lägger nån större vikt vid Campings predikan om undergången och seismologer dömer ut hans profetia totalt, men vore det inte lite creepy om det faktiskt skulle hända nåt idag. Det behöver ju inte vara att alla utplånas, men om det verkligen blev en redi jordbävning nånstans där många dog.

En sak jag är lite besviken på om detta nu är sista gången jag sitter så här: tidig morgon hos Bäjb framför datorn innan jag ska ut och springa, är det att jag misslyckades så kopiöst med kaffet. Det smakar vatten och jag misstänker att filtret ligger vikt om jag kollar. Tur att jag hinner med fler koppar innan 18.00 för detta ska då INTE vara hur den sista koppen i livet ska smaka.

Nån som kommer undan lindrigt om jorden är under är Kungen. Vad är det med maktgalna män som tror de kan komma undan med allt bara för att de har pengar och kontakter. Nu vet vi ju inte om Kungen är inblandad idet senaste dravlet med bilder som jag faktiskt inte riktigt fattat vad det handlar om ens, men risken är väl ganska stor att han är det. Han har ju mer och förlora än de andra tomtarna som t.ex Anders Lettström..Sen kan jag ju hålla med experten Lena Sundström om att det är lite märkligt att ordna en presskonferens där gangsterbossar sitter och uttalar sig som om de vore de mest trovärdiga människorna på jorden, men det ligger säkert mycket i vad de säger.

Nä, nu är det bäst jag skyndar mig om jag ska hinna med så mycket som möjligt denna jordens sista dag.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: