Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kokosflingor och torkad banan!

Saturday, May 28, 2011

Kokosflingor och torkad banan!

Som en liten kontrast till den livliga LCHF-.diskussionen i tidigare post: Är det nån som smakat denna skönhet? Låter ju helt delikat. Men varför, varför görs alla limited editon bara i stora kakor? Fattar de inte att en gottegris som jag skulle häva i sig HELA den där kakan i ett nafs om jag köpte hem den? Taskigt... och just därför köper jag den inte. Vips, där förlorade Marabou en kund.

Mjölkchoklad med kokosflingor och torkad banan

Jag tog mig till Stadium Outlet utan problem och lyckades klämma in en ganska rejäl omväg. Vinden ven och ibland kom små regndroppar, men det var ingen större fara. Jag inser att träden utanför mitt fönster lurar mig ganska rejält när det kommer till vindstyrka. Det var skönt att gå av sig lite. Förutom tvätt och löprunda i morse har jag inte gjort många knop förutom suttit vid datorn idag. Nu ska jag dock slänga i lite färg i barret och invänta Big Brother som blir kvällens höjdpunkt. DAMN I'm bored!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: