Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Oasen USÖ

Wednesday, May 11, 2011

Oasen USÖ


Jag var ute och gick i dag på lunchen och det blev en promenad på 20 minuter i ganska rask takt. Alldeles för rask, med tanke på hur jag var klädd. Scrubsen som på vintern känna som om man gå naken i är på sommaren lika varma som om man skulle gå i termokläder och jag fullkomligt kokade när jag kom in igen. Det är både skönt och inte skönt att gå ut och gå som jag brukar göra på lunchen.Det är skönt med frisk luft och det är skönt att komma ut i solen. Dock blir man till skillnad mot vad man kan tro bara tröttare och irriterad över att behöva gå in igen. Men... fördelarna är fler.

En riktigt stor nackdel just nu är att man måste plöja igenom de skaror av änder som varje år intar hela sjukhusområdet. Nu har de fått ungar och de ligger på cykelbanorna och väser åt en om man vill förbi.Inte flyttar de sig så man måste ta stora omvägar runt dom. Stället är deras.
 Området kring sjukhuset är dock oändligt fint så här års. Vattnet och grönskan göt att man känner sig som om lite i en oas. Duvor kuttrar från varenda vrå och från Stora Holmen hörs getter, grisar och gud vet alla djur som finns där.

Det verkar som om vädret ska bli sämre. På ett sätt är det bra. Jag behöver städa, byta ut garderoben (termobrallorna som ligger på hatthyllan har jag inte mycket nytta av nu) och fixa i ordning här hemma. Inget jag ser fram emot och jag har så himla svårt att komma till skott med det när solen skiner ute. Jag vill ju inte vara inne och svettas då. Nä, det krävs lite regnigt och grått för att det ska funka. Dock ser jag gärna endast några timmar av det gråa och att solen tittar fram lagom tills jag är klar. Kan man fixa det tro?

Image and video hosting by TinyPic

No comments: