Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Dagens planer

Sunday, May 29, 2011

Dagens planer

Ja, då var det bevisat. Det går att springa med ett ägg under huden på fotryggen. Foten känns överlag mycket bättre efter en natts vila, men svullnad och blånad är kvar. Det är betydligt lättare att röra den i alla fall och tack och lov träffade smällen precis ovanför skon så den inte tryckte direkt på. Lyckades springa mina 7 km utan problem. 

Sitter och funderar på vad dagen ska innehålla. Funderar på Biltema. Låter skoj va? Nja, kanske inte, men jag måste köpa mig en ny cykelkorg eftersom min vart snodd. En pump och en cykeldatorn skulle inte va helt fel heller. Sen måste jag spana lite mer på deras golfset. Nu har jag ju spelat ett tag och jag vill ha egna klubbor. Jag har kört in mig på Bäjbs, men de är för långa och jag får ont i revbenet eftersom jag slår idet varje jäkla gång. Dessutom är det kul att ha egna.

Golfset med standbag, "Tour Pro" Lady

Komplett golfset (dam, höger) med mycket goda egenskaper för såväl nybörjare som medelgolfare. Metallwoodklubba 3 (17°), metallwoodklubba 5 (21°) och hybridklubba (25°) med grafitskaft och klubbhuvud av titaniumbelagt aluminiumstål, samt headcovers. 5 järnklubbor: 6, 7, 9, PW (Wedge) och SW (Sand Wedge), med grafitskaft och klubbhuvud av rostfritt stål. Putter med stålskaft och klubbhuvud av zink. Bärbag med lättviktsstativ, bärremmar av vattenavvisande polyester, 4 fickor och regnhuva. Totalvikt: 6 kg. Mått: 110 x 25 cm.
Jag är inte alls nöjd med färgen. I vanliga fall gillar jag ju rött, men min skärmhatt är ju rosa och faktum är att i princip alla tjejgrejer till golf är rosa. Inte mig emot eftersom jag gillar rosa, men med röd bag? Ni kanske tycker det är mindre viktigt hur bagen ser ut och det kanske det egentligen är, men ska det va ska det va snyggt. Hur som... setet kostar bara 999:- och för 200:- till har jag en vagn också. Billigare blir nog svårt att hitta och det ska vara fullt dugligt enligt de som köpt det.


Kanske hittar jag nåt tjusigt pimp till MeaniDevil också! Är ju bra sugen på deras rosa däckmuttrar.

Men först... städning. Har skjutit på det hela helgen nu och tillåter mig inte göra någonting alls innan det är avklarat!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: