Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Snipp snapp

Wednesday, May 04, 2011

Snipp snapp

Jag såg den mest märkliga syn när jag var ute och sprang i kväll. Mitt i kohagen i Karlslund vid ett sånt träbord med bänk på var sida satt ett gäng medelålders män, iklädda kostymer! Mitt i kohagen alltså! Vad i hela fridens namn gjorde de där? Jag kunde ju inte stanna och glo så jag kutade bara förbi och såg inte riktigt vad de pysslade med, men det såg ut som de satt där och hade picknick... verkar ju helt galet!

Jaja, det gick ganska bra att springa idag, men jag har nåt så fruktansvärt ont ovanpå högerfoten. Som om jag skulle ha ett stort blåmärke. Det gör fruktansvärt ont så fort jag lyfter foten och med skon på trycker snörningen precis på stället det gör ont. Jag misstänker att det är snörningen som skapat smärtan från början.

Nu är jag trött... så himla trött. Jag önskar faktiskt klockan vore lite mer så det vore mer legitimt att gå och lägga sig.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: