Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Trubbel i paradiset?

Thursday, May 26, 2011

Trubbel i paradiset?

Silvia har tagit av sig vigselringen. Förvånat noterade folk i Nykvarn den tomma vänsterhanden när kungaparet för första gången representerade ihop efter de senaste skandalskriverierna. När nyheten spreds satte drottningen en annan ring på det tomma ringfingret.

Ok... nu tänker jag såhäna va. Om det nu vore trubbel mellan Kungen och hans drottning så pass att de funderar på att gå isär. Är det då inte klantigt av Silvia att bara ta av sig ringen och låta folk spekulera vilt... precis som vi gör nu? Vore det då inte bättre att låta den sitta där tills de går ut med det officiellt?

Förklaringen från hovet om varför ringen inte var där är dock mycket vag. De påstår att hon klämt fingret och inte fick på sig den. Därför satte hon dit en större ring (som om det inte skulle göra det mer tydligt eller?). Men... när sedan folk kommenterade att vigselringen inte satt där satte på på den?!? Öhh, hon fick alltså på ringen? Nån mer än jag som är förvirrad. Förklaringen kan såklart vara lite modifierad av Aftonbladets reportrar för att orsaka mer mystik.


On another note... Varför grinar Oprah egentligen? Sista farväl? Visst, hon gör sig sista"The Oprah Winfrey show" efter 25 år, men det är ju inte direkt som att hon kliver ut ur rampljuset. Nä, istället går hon ju och startar en helt egen kanal och min gissning är att Oprah inte kommer vara direkt osynlig där. En liknande pratshow som "The Oprah Winfrey show" är ju redan planerad.Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

zoega59 said...

Tanten har väl tröttnat på den äkta hälften - de har ju trots allt varit gifta ett tag

Hannastacia said...

Jo... konstigt att hon inte gjort det tidigare bara.