Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ofrivillig vila

Thursday, May 05, 2011

Ofrivillig vila

Idag blir det ingen träning... det går bara inte. Trots att jag har energi i kroppen gör mina fötter som ont att jag knappt kan gå på dom i vanlig takt så att springa är ju ingen idé och resten av kroppen är ganska öm med. Det vore bara dumt. Dock känns det ganska skit för jag kommer ju inte kunna träna fören måndag eftersom vi ska till Göteborg och ett uppehåll på fyra dagar är inte nåt jag gillar. Men man får tänka positivt. Kroppen kommer ju få ordentligt med vila och förhoppningsvis har jag massor med energi att göra av med när måndagen kommer.

Dagen har varit seg. Jag vet inte vart dom har varit men mottagningen har varit i princip tom på läkare och på förmiddagen var det bara jag som hade mottagning. Trots att jag hade patienter känns det avslaget i luften när mottagningen är så tom och tiden går otroligt sakta.

Efter jobbet gick jag över stan för att jag behövde puder och jag fyndade mig två svarta collagetröjor och en rosa kofta. Och det var verkligen fynd! Koftan var dyrast med sina 149 kr, men tröjorna var nedsatta, 89 kr respektive 79 kr... trodde jag, men när jag kom till kassan visade det sig att de bara kostade 49 kr stycket. What a bargain!

Dax att börja packa. Jag har alltid antingen inga eller hundra olika alternativ av kläder jag vill ha med mig och denna gång är det av det senare. Så jag måste sätta fart och prova lite innan jag blir alldeles för trötter.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: