Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: The Zone FC9 - Unbreakable

Monday, May 09, 2011

The Zone FC9 - Unbreakable

Jag vet inte om jag skrev hur det gick med golfen i helgen, men om jag inte gjorde det vill jag bara berätta att det gick bra. RIKTIGT bra faktiskt. Vi åkte ut till en bana som lång utanför Kungälv nånstans. Det var en Pay-n-Play på 9 hål, men det var inte bara korthål utan även par 5-hål och härmed har jag spelat mina första riktiga banor. Jag har fått till utslagen riktigt bra faktiskt. Inte en enda gång hamnade jag snett åt helvete! Närspelet är värre, men jag lyckades ändå komma 3:a med 61 slag prick efter Bäjb på 60. Det gick sämre för Otto och han samlade också på sig flest straffkort och blev därmed den som fick bjuda på glass.


Vi vart lite sena till The Zone på grund av golfen som drog ut på tiden, men det var ganska skönt eftersom vi ju slapp sitta och vänta på att det skulle börja. Man kände ju igen några namn på Fight Card från förra gången, medan några var nya.

 

Jag imponerades mest av tjejmatcherna. Coola flickor de där. Det gick bra mycket bättre för Hanna Sillén, som ju blev knockad på en sekund förra gången. Denna gång gick tjejerna alla tre rinder och Hanna vann utan krusiduller.

 

Tjej nummer två, Elina Nilsson vann hon med. Hennes motståndare skulle visst vara bra på marken, men eftersom hon aldrig lyckades få ner Elina fick hon ingen chans att visa hur bra hon var och det var en rejält blodig brutta som fick erkänna sig förlorad.


Den mest imponerande och snabbaste matchen var den mellan svenske Eddy Bengtsson som gick mot en ryss eller nåt liknande. De tävlade i viktklass 120+ och att de ens orkar tävla i en sån krävande sport är ju imponerande bara det. Matchen var snabbt över och Eddy vann.


Efter galan var över gick vi till 2112, den nya krogen grabbarna i In Flames startat upp i dagarna. Ett mysigt litet hak med en restaurangdel och en pubdel.

 
 
 

Här mötte vi upp Cillan, Dick, Eva, Calle, Danne Aggerstam m.fl. Riktigt kul att så många samlades på samma ställe. Vi var där tills de stängde runt 01.00 och sen gjorde vi en tidig kväll för att orka upp och spela golf på söndagen.

Jag var inte med och spelade på söndagen, men vi åkte ut till en bana i Torslanda, men betydligt kortare hål än den dagen innan. Eftersom jag var lite rädd att inte hinna med mitt tåg agerade jag caddy åt Bäjb istället. Tyvärr förlorade han ändå och blev glassbjudare för dagen. Jag fick en med eftersom jag skött mitt caddyjobb så bra. Så här i efterhand vet jag ju att jag inte behövt skynda mig med tågförseningen, men det visste jag ju inte då.

Det var en superkul helg med perfekt väder och fylld av roligheter. Synd bara att den skulle ta slut så himla snabbt.  Nu ser vi fram emot The Zone FC10, men först vill vi ju ha en lååång och härlig sommar.


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Anonymous said...

My partner and I stumbled over here from a different web address and thought
I may as well check things out. I like what I see so now i am
following you. Look forward to going over your web page yet
again.

Here is my weblog new cellulite treatment