Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hellride

Sunday, May 29, 2011

Hellride

Snacka om att utmana vädret att hoppa på Hellride och ge sig sta på en cykeltur. Hellride är som sagt tidigare absolut ingen långdistanshoj. Utan växlar och tung som attans... men man tar sig fram, även om det är knappt i de hårdaste vindarna. Det blev i alla fall 15 km. Inte så pjåkigt med tanke på att jag lyckades pricka motvinden nästan hela vägen.

Det blev stopp på Biltema för inhandling av ny cykelkorg och pump som planerat och jag passade också på att skaffa den där billaddaren till iPhånen jag tänkt skaffa ett tag nu. Mission completed.


Image and video hosting by TinyPic

3 comments:

Johan Johansson said...

Skönt med långa cykelturer tänkte ta en långsträcka när vindarna lugnat sig lite.hoppas du hade en bra cykel tur ;)

Hannastacia said...

Det hade jag. Frågan är om vindarna nånsin lugnar sig. Känns som vi är fast i ett evigt blåsande.

Johan Johansson said...

ok bra! Jo vindarna håller på länge hoppas det blir bättre snart,nästan så pizza kartongen jag hade med mig hem idag, höll på att ryckas med av vinden ;)ha en fin kväll !