Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Here comes the rain

Sunday, May 15, 2011

Here comes the rain

Ja, hoppas ni blir nöjda nu alla trädgårdsägare. Regnet har anlänt. Jag är inte nöjd, samtidigt som jag ju inser att det skulle komma förr eller senare nu när vi haft så många dagar utan. Och jag vet att jag lite bad om det med för att kunna vara inne och städa och så... men jag har ju redan gjort det nu ju, så jag tar tillbaka det.


De är stora - och de är ovanligt många. Årets första getinginvasion är här. Det handlar om så kallade drottningar som letar efter platser att bygga bo på.I år är det för årstiden ovanligt många getingar i gång.

Jag är väl inte direkt rädd för getingar. De är inte lite lömska som spindlar och dyker upp ur vrår mitt framför ögonen. Getingarna hörs ju så man fattar att det är en i närheten och så man hinner flytta. Dock är de jäkligt irriterande. Varför ska de upp i nyllet på en liksom? De ska alltid ner i maten och hålla på och surra kring golfklubban. Varför? Vi stör inte dom om inte de stör oss... eller jo, vissa gör det, men inte i vardagen på samma sätt.

Jag lär väl inte stöta på så många getingar undeer morgonens löprunda i det här vädret, dock lär jag få hoppa mellan mördarsniglar och skogssniglar. Varbergaspåret (om det nu blir det. Har inte riktigt bestämt mig) är alltid extra invaderat av sniglar. Med tanke på hur många som ligger på stigen runt skogen undrar man ju hur många som finns där totalt. Måste vara miljoner. Trädgårdslös som jag är kan tyckas att jag inte bör så stora problem med sniglarna, men hur trevligt är det att sätta sig och peta bort snigelinälvor från löparskorna? inte alls faktiskt.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: