Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Usama bin Laden död?

Monday, May 02, 2011

Usama bin Laden död?

Herregud, ska man behöva plocka fram vinterjackan igen? Det är ju nollgradigt ute! Igår kväll var jag tvungen att stänga köksfönstret som jag haft öppet senaste veckan och i natt vaknade jag faktiskt och kröp ner under täcken när jag senaste veckan sparkat av mig det. Vill inte att det ska bli kallt igen :(

Hur sugen är jag på att jobba då? Tja är man nånsin sugen måndag morgon? Men det känns ändå ok faktiskt.

Är gubben död?

Denna morgon påstår tidningarna att Usama bin Laden är död. Det känns som att han varit det förr, men kanske är det på riktigt denna gång? Hur han ska ha dött är oklart, men Obama bekräftar och USA ska ha hans kropp. Aftonbladet påstår att någon sålde information till amerikanerna om vart han fanns och i sånt fall drog de väl helt enkelt tid och hade ihjäl karln. Man måste ju ge det till bin Laden att han är en jäkel på att glömma sig... 10 år tog det att hitta honom.

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Anonymous said...

Han är gammal man som endå skulle dö men det finns många som han har uppfostrat då bli inte så glada

Anonymous said...

http://www.a-w-i-p.com/years-of-deceit-us-openly-accepts-bin-la.html

kan ju alltid kolla in länken så ser du att dom ska ha dödat han för flera år sen också