Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ladda ladda ladda

Tuesday, May 17, 2011

Ladda ladda ladda

Vaknade av att jag frös. Det är blott 6 grader ute, men himlen är blå och jag hoppas temperaturen ökat en aning ganska snabbt. Jag har lagt fram kläder och duschattiraljer och behöver väl egentligen inte göra annat än att dra på mig löpartajtsen innan jag drar iväg. Det är lite tidigt än dock.

Hur länge kommer du leva? För 4000 kronor kan man testa ta testet som mäter vitala strukturer i ändarna av kromosomerna, så kallade telomerer. Ju längre telomerer – desto längre kommer du att leva. Hur exakt testet är vet man väl inte, men man vet att folk med kortare telometer lever kortare och en av forksarna bakom testet vann Nobelpriset i medicin förra året så han lär väl inte vara helt ute och cykla. Frågan är ju bara vad det ska vara bra för? Vill man verkligen veta hur gammal man kommer bli? Jag vill då absolut inte det. Vad skulle man göra om testet visade skitkorta telometer? Ska man då bara gå och vänta på att dö vilken sekund som helst... och kanske ha ångest innan för allt man inte hunnit göra. Nä, risken för att det ska hända är nog stor ändå, men tanke på hur många som drabbas av sjukdom och dör unga. Nej tack - Jag föredrar att inte veta.

Hur svårt ska det vara att hålla val egentligen? Har det blivit svårare eller har räkningsmetoderna blivit bättre så felen upptäcks lättare? Man har redan upptäckt flera fel i det omval som hölls i helgen och då är ju frågan vad som var poängen och vilket val som ska räknas. Ska man göra om det igen? Och hur mycket fel kommer göras då?


"Like" eller "gilla"-knappen känner de flesta till idag och många använder den ganska flitigt. Jo, jag pratar om den på Facebook såklart. Och nu har några dårar till föräldrar bestämt sig för att förstöra livet för en stackars flicketös genom att döpa henne... efter knappen. "Pappa Lior Adler förklarar att det kändes "modernt och innovativt" och att det är en kärleksförklaring till dottern.". Ja, verkligen...


Image and video hosting by TinyPic

No comments: