Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Lyckad ST-läkarkurs

Friday, May 27, 2011

Lyckad ST-läkarkurs

Jag var riktigt orolig för hur dagen skulle gå. Vi hade ju skickat ut information till alla patienter innan om att det skulle vara ST-läkare med och kolla under deras undersökning och att de kunde få en annan tid om de hellre ville det, men ändå var jag orolig att de skulle tycka det var jobbigt. Men allt gick bra!

Det var relativt unga män som alla verkade känna sig trygga och trots att undersökningarna tog ganska lång tid på grund av noggrann genomgång var de nöjda efteråt. Pust! Det blir ju lite så att man känner det största ansvaret för att patienten ska må bra som sköterska. Läkaren är upptagen med att undervisa och ST-läkarna är rent medicinskt intresserade och vill lära. De kopplar mer eller mindre bort patienten och det blir min uppgift att se till att han faktiskt inte ligger där och lider sig i genom alltihopa.

Dagen avslutade med lax i personalmatsalen och alla var mätta och belåtna när de lämnade oss... med röran. Det tog sin lilla tid att återställa mottagningen till vad den var innan och jag tror chefen kommer bli lite chockad när han inser på måndag att han kontor numera är förvaringsutrymme för de nya maskinerna och dess tillbehör. För det är inte en ny maskin... det är tre!! Vad sjutton vi ska göra med tre till vet jag inte, men snygga är dom.

Efter jobbet gick jag en repa över stan, men det var inte direkt behagligt. Regnskurar i ett och otroligt kvav luft. Jag blev inte där länge och jag köpte inget annat än tre så gulliga burkar.

Har en rosa till sallad sedan innan. De jag köpte nu var tre i storleken av den lilla gula. En gul, en grön och en rosa.


Trots att det är fredag känner jag mig inte helt tillfreds. Jag är rastlös men känner att vädret förstör. Jag vill ju ut och gå eller cykla eller nåt, men det ser inget lockande ut alls. Jag tror jag ska lägga mig i soffan en stund och kolla på 90210... pinsamt dålig serie, men i brist på annat så...


Image and video hosting by TinyPic

No comments: