Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Detour

Sunday, May 15, 2011

Detour

Jag hade mätt upp 10 km på kartan för att få lite motion på vägen till Stadium Outlet. Måste ju bara ta en repa dit när jag är hemma en hel helg. Så jag började vandra och jag är glad jag valde kortärmat för det var riktigt varmt i solen, även om den inte var framme hela tiden. Efter som det fattades några 100 meter för att komma upp i de 10 tänkte jag att jag skulle ta en liten liten omväg och vips... jag var vilse. Helt lost var jag väl inte för jag hade ju kunnat plocka upp mobilen och dessutom hade jag en aning om vart jag var på kartan... jag visste bara inte hur jag skulle ta mig därifrån. Vart jag än försökte vika av var det staker och galler eftersom jag befann mig mitt i ett industriområde. I fjärran såg jag mitt mål... eller nästan i alla fall för jag såg silosen som ligger precis breve Stadium Outlet. Jag tog riktning mot den och tillslut hittade jag ut, men där fick jag mig ett par kilometer extra. Vid detta laget hade det börja regna också.

De hade ett par EasyTone-skor som jag verkligen vart förtjust i. 550 kronor! Det är ju typ halva priset mot i vanliga affärer. Lila så det bara skrek om det var dom, men ganska fräna faktiskt. Dock kändes det inte rätt när jag gick omkring i dom och sen hörde jag en butikstjomme prata om att de var pronationssko.

De allra flesta kvinnor pronerar, dvs landar på hälens baksida, rullar över diagonalt och skjuter ifrån med trampdynan vid stortån. Men inte jag såklart. Nä, jag suprinerar, dvs landar på samma sätt, men stannar på samma sida och skjuter ifrån med trampdynan vid fotens utsida. Eftersom detta är så ovanligt finns det knappt nåra såna skor så jag får nöja mig med dämpade neutrala skor. Så dessa EasyTone gick inte alls tyvärr.

Nu är jag ganska slutkörd efter en intensiv träningshelg. Laddad för kommande vecka... ska berätta om den snart.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: