Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Vår Ruset 2011

Thursday, May 12, 2011

Vår Ruset 2011

Det har tydligen åskat ganska rejält på sina håll i natt.I norra länsdelen räknade man upp till 800 blixtnedslag. Här åskade det tydligen i morse under regnskuren, men jag hörde då inget. Dock känns det ju i luften att det är kallare. På lunchen satt jag till och med och frös när solen doldes bakom molnen.

Örebro stad har haft finbesök av skogens konung i morse. Vid 11-tiden blev de boende på väster besökta av en stor jäkla älg! Lite läskigt med tanke på att det är väldigt tätbebyggt område och inte alls precis vid någon skog. Hur han hittade hem fattar jag inte, men tydligen lyckades han ta sig ut.

Vissa kan bara inte hålla sig i från göttat och så är det bara. Dumma jäkla Jay Smith som vann Idol och grät på scen när han åkt dit för att röka braja har återigen åkt dit med gräs i fickan. Hur jäkla dum får man va? Men jag sa det då och jag säger det igen att det inte är sista gången den grabben tänder en tuva.


Ikväll är det Vår Ruset (jag trodde det hette Vårruset, men enligt hemsidan ska det vara särskrivet) i stan. Jag satt faktiskt häromdagen och funderade på om man skulle va med och srpinga i år, men sen glömde jag kolla när det var och nu är det ju för sent. Jaja, jag ska ta mig ett eget rus lite senare, men då springer jag definitivt åt andra hållet.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: