Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Somliga straffar gud genast

Monday, May 30, 2011

Somliga straffar gud genast

Den 40-åriga kvinnan attackerades av en våldtäktsman när hon sov. Då skar hon penisen av förövaren, lindade in den i plast, och tog med den till polisen som bevis.

Ja, det hade han nog inte räknat med. Det har diskuterats mycket om våldtäktsmän och kastrering genom tiderna. Impulsivt kan man ju tycka att det låter som den bästa idén nånsin. Och jag vet inte... kastration skulle säkert funka i vissa fall, men för det mesta ligger nog annat bakom och förbrytaren skulle hitta andra sätt att våldföra sig på sina offer. Detta med att skära av snoppen torde göra ännu mindre nytta eftersom då också den sexuella lusten finns kvar, men manligheten lär ju få sig en ordentlig törn. Jag måste säga att jag verkligen beundrar denna kvinnan för hennes handlingsberedskap.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: