Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Annika Dahlqvist... igen

Wednesday, May 04, 2011

Annika Dahlqvist... igen

I en artikel på Newsmill för några dagar sedan skrev Per Edman, Peter Olausson och Elisabeth Rachlew, ledamöter i styrelsen för Vetenskap och Folkbildning ett öppet brev till Annika Dahlqvist... kvinnan de 2009 gav bemärkelsen "Årets Förvillare"... om hur Annika kunde vända om och bli "Årets Folkbildare". Brevet är sarkastiskt... i alla fall får jag den uppfattningen. En ganska onödig artikel som inte har nån annan intention än att trycka ner fettdoktorn ännu mer i skorna.

Även om jag inte riktigt förstår brevets syfte anser jag att de har rätt i det de säger. Annika HAR utnyttjat sin titel läkare för att få fram sin åsikt om LCHF och har inte haft den vetenskapliga grund en läkare bör ha för sina uttalanden.

Men artikeln får motsatt effekt. Kommentarerna är många och de flesta anser att artikeln inte är annat än ren och skär mobbing. Precis vad Annika behöver för att börja kaxa till sig igen. Annika ser sin chans.

Kvinnan som för inte så länge sedan i princip erkände sig besegrad av mediadrevet, kallade sig mobbad och tog ett steg tillbaka, dock utan att erkänna att hon själv utnyttjad media till sin fördel, kommer tack vare brevet och alla stöttande kommentarer tillbaka ut ur sin bloggbubbla och svarar VoF och nu har hon folket med sig igen.

Otroligt onödigt och klantigt av VoF. De har just gett Annika ett skjuts tillbaka in i rampljuset och uppåt på förtroendeskalan. Ett ställe där hon inte har ett dugg att göra egentligen. Annika Dahlqvist och hennes påståenden utan någon som helst vetenskaplig grund är en fara för allmänheten och jag står fast vid att hennes läkarlegitimation borde dras in så länge hon fortsätter öppna sin mun och använda sin yrkestitel för att lura folk.Image and video hosting by TinyPic

No comments: