Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Örebro gone mental

Saturday, May 28, 2011

Örebro gone mental

Igår hittade man en ihjälskjuten person på Holmen. Man har gripit en 48-åring som ska haft en yrkesmässig kontakt med den mördade 46-åringen. Enligt Aftonbladet ska det vara en man som blivit sparkad från företaget som blitt spritt språngande.

Lite lustigt är att det skedde där de gjorde. Då Bandidos har sitt hak bara en gata från mordplatsen är det inte sällan de står polisbilar på span i området. Jag antar mördaren hade tur att ingen var där just då.


Samma kväll utsätter en 29-årig kvinna en annan för grov misshandel... mitt på Järntorget.

Det börjar bli mer eller mindre vardagsmat med misshandel, mord och våldtäkter i Örebro. Örebro som i alla fall jag tycker varit en ganska trygg plats tidigare. Det känns inte alls tryggt längre och jag måste säga att jag har detta i åtanke varje gång jag är ute och springer tidiga mornar, vilket ju är ganska ofta. Förr gav jag mig ut direkt när jag vaknade, men nu brukar jag vänta till åtminstone 8-snåret eftersom det känns lite tryggare när fler folk vaknat och är ute med sina hundar.

Det är otroligt tråkigt vad som hänt med stan. Tyvärr lär det väl inte bli bättre.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: