Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Cold

Tuesday, May 03, 2011

Cold

Fy vilken dag. Tre grader, isvindar och hagel. Så man fryser in i märgen. Det måste vara lågtryck för det känns i hela kroppen som om det skulle vara åska i luften trots att det är så kallt. Men... enligt vädergubbarna är högtrycket på väg och det ska bli varmare igen. Det MÅ ju bli bra till helgen när vi ska på The Zone FC9. På tal om det måste jag ju beställa tågbiljetter. Tänkte ta bilen ett tag, men just till Göteborg går det ju faktiskt snabbare med tåg (om det är i tid) och det kan vara ganska skönt att slippa köra hem om man vill ta sig en drink på kvällen.

Nu är det tid att bygga upp den mentala styrka som krävs för att jag ska ta mig ut och springa i kylan. Jag vet ju att det kommer vara ok så fort man blivit lite varm, men den första kilometern kommer ju bli en plåga, så lite laddning behövs.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: