Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Halv storm

Tuesday, May 24, 2011

Halv storm


Ja, det finns tydligen nåt som heter halv storm (jag trodde det var ett uttryck)... och det är när vindbyarna när 20 - 24 meter per sekund och det är vad vi upplever här i Örebro just nu. Resan till jobbet var inte alls så farlig som jag befarat. Jag hade ju medvind och jag åkte precis innan regnet nådde fram. Hemåt dock... å herregud. Emellan stormbyarna gick det helt ok, men när de kom grabbade de tag rejält och en gång höll jag på att välta på riktigt.

Men... det finns inget dåligt väder sägs det ju och jag tänker inte låta den halva stormen sätta käppar i mitt hjul utan till kvällen ska det springas som planerat. Jag funderar på om inte Karlslundsspåret är det bästa. Skyddad i skogen... det finns ju också en liten risk att träden blåser ner i huvudet på en, men det är så mycket skog där så jag tror snarare det skyddar. Det återstår att se.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: