Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Mellanlandning

Friday, May 06, 2011

Mellanlandning

Hemma en snabbis emellan jobb och tågresa. Dagen har gått så sjukt snabbt. Det brukar det ju inte göra när man ska iväg och speciellt inte dagar som denna som faktiskt varit ganska lugn.

Idag gick Helén med bredvid för första gången. För er som inte hängt med är Helén en sköterska som jobbat hos oss förr länge och som biträdande avdelningschef. Sen slutade hon för några år sedan och började på Dagkirurgen, men nu är hon alltså tillbaka hos oss och börjar på mottagningen i mitten av juli. Helén är en solstråle och man har aldrig tråkigt när man jobbar med henne. Är så glad att hon kommer tillbaka.


Nu är det bara det sista som ska ner i väskan och sen ska jag bege mig till tågstationen och hoppa på det tråååkiga tåget mot västkusten där Bäjb och Potty möter upp på Göteborgs central. Hear ya!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: