Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: De där med urinblåsan...

Thursday, May 12, 2011

De där med urinblåsan...

Jag jobbar på urologen som ni vet. Jag är dessutom uroterapeut och är därmed specialutbildad att kunna lista ut vad det är för fel på urinblåsor som är bråkiga. Jag tycker jag är ganska bra på mitt jobb. Jag hjälper ju en massa folk med deras kissproblem så varför kan jag då inte begripa mig på min egen blåsa?


Eller ja, vad som händer begriper jag väl, men det stör mig att jag inte kan kontrollera den bättre. Trots att jag alltid gå på toa precis innan jag beger mig ut och springer slår det aldrig fel att jag är kissnödig efter som mest halva vägen på löprundan. Det är SÅ irriterande! När jag väl kommer hem går det ofta över och det kan gå länge innan jag väl går på toaletten. Experter påstår att problemet ska försvinna när man blir mer van vid löpning, men jag kan garantera att det inte stämmer. Jag har löptränat i flera år nu och jag märker då inte att det blir bättre.

Så jag begär toaletter i spåren! Vid vissa motionscentraler finns det visserligen toaletter vid starten, men det hjälper ju föga medan medan springer.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: