Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kungen kunde lika gärna tigit

Tuesday, May 31, 2011

Kungen kunde lika gärna tigit

I går fick en reporter från TT sitta ner med vår kung och be om svar på frågorna om hans inblandning i maffiososaffären med Lettström. Efter att ha läst intervjun tycker jag han lika gärna kunde låtit bli. Krävdes det verkligen så lång tid för att inte säga nånting? Han säger ju egentligen ingenting. Han bara kortordat nekar... till allt.

Författarna till boken "Den ofrivillige monarken" påstår att Kungen ljuger. Om boken är den sanna vekligheten vet jag ju såklart inte, men jag tror inte deras uppgifter är helt tagna ur luften. Jag undrar varför Kungen inte bara erkänner att han varit på vissa av de platser som beskrivs i boken. Det är väl inte så jäkla farligt om han gick på nåt klubb som ung. Alla, även en Kung gör misstag. OCh oavsett om han kände till Lettströms affär eller inte är det ju uppenbart att det fanns nåt götta där som Lettström försökte köpa bort.

Om detta vaga avståndstagande ger honom svenska folkets förtroende tillbaka eller inte återstår att se, men jag tror faktiskt de som lämnat hans sida lämnat den för gott.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: