Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Superglue

Wednesday, May 25, 2011

Superglue


Idag fick jag en av mina briljanta idéer.Alla som läser min blogg vet att jag fullkomligt avgudar Nikes modell Air Zoom Vomero. Jag avgudar dom så pass mycket att jag sparat de av modellen 2+ jag köpte för många år sedan trots att de gått sönder i sulan. Tidigt under våren köpte jag ett par nya som är precis lika underbara. Nu är det ju bara så att denna sko är av otroligt dämpad modell vilket jag behöver till mina suprinerade fötter. Skor med med mer dämping förlorar ju dock tyvärr denna snabbare än de mindre dämpade och jag får därför lite ångest när jag använder dom till promenader och inte bara till löpning eftersom jag ju vet att det sliter på dom.

Så... för att spara mina "nya" skor, men ändock kunna njuta av promenader i världens skönaste skor köpte jag mig en tub superlim idag. En form som ska funka på gummi. Limmet är på skon (och på fingrar, bänkskiva och överallt annars i närheten av där jag stod) och står nu på torkning. Hjälp mig att hålla tummarna för att detta funkar!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: