Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Packa packa liten väska

Friday, May 06, 2011

Packa packa liten väska

Stresspackar denna morgon. Skulle ju packa igår, men blev lite lat och har därför allt kvar tills nu på morgonen. Det är inte bra att göra så för nu vet jag inte riktigt vad jag ska ha med mig och jag vill ju ha så lite som möjligt såklart... fast ändå så jag inte saknar nåt. Svårt. Jag HATAR att packa!


Jag ser ju inte direkt fram emot att åka tåg heller. Igår såg jag en oroväckande trafikinformation om att det var stopp på sträckan Allingsås och Göteborg och att det var buss och krångel istället. Den infon är tack och lov borta nu, men vem vet vad som kommer dyka upp istället... för nåt lär det ju va.

Sen är jag lite irriterad på vädret. Det skulle ju bli fint till helgen!?! Det är visserligen fem plusgrader till skillnad mot de noll jag haft de senaste dagarna, men det är alldeles grått på himlavalvet ju! Jag hoppas det är bättre i Göteborg.

Nänu måste jag fortsätta packa. Måste ju snart i väg och jobba några timmar innan jag åker.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: